ارتودنسی

ارتودنسی ثابت، ارتودنسی متحرک و فانکشنال

ارتودنسی یکی از شاخه‌های دندانپزشکی است که متخصص آن به درمان بیمارانی می‌پردازد که در زمان بسته بودن دهان نیز نامرتب و غیر یکدست بودن دندانهای آنها آشکار است. بعلاوه، این شاخه از دندانپزشکی به درمان و کنترل جنبه‌های مختلف رشد صورت و فرم و رشد فک می‌پردازد. چنانچه بیمار تمایل داشته باشد ظاهر خود را بهبود بخشد، ارتودنسی دندانپزشکی زیبایی را نیز شامل می‌شود. فاصلۀ زیاد بین دندانها، عدم صاف بودن نوک دندانها، دندان شکسته، نحوۀ حرف زدن یا جویدن نادرست، مشکلات طولانی مدت لثه و دندانها، مشکلات بایت و جلوگیری از پوسیدگی یا آسیبهای دراز مدت به دندانها از جمله مشکلاتی هستند که از طریق ارتودنسی قابل حل می‌باشند.

چه کسی مسئول شکست ایمپلنت دندانی است؟

/
مسئولیت شکست ایمپلنت دندانی بسته به شرایط ممکن است متفاوت باشد. عواملی مانند سلامت دهان و دندان بیمار، کیفیت ایمپلنت و مهارت دندانپزشک همگی می توانند در موفقیت یا شکست ایمپلنت مؤثر باشند. شناسایی عوامل مؤثر برای تعیین اینکه چه کسی مسئول شکست ایمپلنت دندانی است، مهم است.

چرا بعد از کشیدن دندان لبنیات مصرف نمی شود؟

/
امروزه فرایندهای دندانپزشکی مانند کاشت ایمپلنت های دندانی، کشیدن دندان های عقل و سایر اشکال جراحی دهان متداول هستند. با این حال، زمان پس از این فرایند ا، که به عنوان دوره نقاهت شناخته می شود، برای بهبودی بهینه و جلوگیری از بروز خطر عوارض حیاتی است. بخشی از این امر شامل پیروی از برخی توصیه های غذایی از جمله پرهیز از محصولات لبنی است.

آیا آسیب عصبی ناشی از ایمپلنت دندان قابل ترمیم است؟

/
در اصطلاح پزشکی، آسیب عصب دندان آسیبی است که در اعصاب سه قلو در حفره دهان طی یک فرایند دندانپزشکی تهاجمی مانند کشیدن دندان، درمان ریشه و کاشت دندان، در میان سایر روش های دندانپزشکی رخ می دهد. آسیب عصبی یک خطر بزرگ مرتبط با فرایندهای کاشت ایمپلنت دندان است که در برخی موارد منجر به بروز ناراحتی، بی حسی یا حتی درد شدید می شود. یک سؤال رایج مردم این است: "آیا آسیب عصبی ناشی از ایمپلنت دندان قابل ترمیم است؟"

مقالات ارتودنسی

نمونه درمانی ارتودنسی

0/5 (0 نظر)