دندان عقل

جراحی دندان عقل نهفته و مشکل ساز

با بالا رفتن سن به تدریج دندان عقل رشد می‌کند که طی طول عمر تغییراتی در دهان ایجاد می‌نماید. رشد صحیح آن می‌تواند در جویدن صحیح کمک کننده باشد. البته هنگام رشد آن وجود اندکی درد طبیعی است اما درد شدید نیازمند مراجعه به پزشک می‌باشد. فضای اندک برای رشد دندانهای عقل می‌تواند منجر به قرارگیری آن در محل نادرست و یا گیر کردن آن زیرلثه شود. مشکلات دیگر از قبیل درد، عفونت، کیست، تومور، آسیب به دندانهای کناری، بیماریهای لثه، و پوسیدگی دندان نیز ممکن است بوجود بیایند. رفع برخی از این مشکلات مستلزم کشیدن دندانهای عقل و در برخی موارد نیازمند بررسی دقیق دندانپزشک به صورت دوره‌ای می‌باشد.

چه کسی مسئول شکست ایمپلنت دندانی است؟

/
مسئولیت شکست ایمپلنت دندانی بسته به شرایط ممکن است متفاوت باشد. عواملی مانند سلامت دهان و دندان بیمار، کیفیت ایمپلنت و مهارت دندانپزشک همگی می توانند در موفقیت یا شکست ایمپلنت مؤثر باشند. شناسایی عوامل مؤثر برای تعیین اینکه چه کسی مسئول شکست ایمپلنت دندانی است، مهم است.

چرا بعد از کشیدن دندان لبنیات مصرف نمی شود؟

/
امروزه فرایندهای دندانپزشکی مانند کاشت ایمپلنت های دندانی، کشیدن دندان های عقل و سایر اشکال جراحی دهان متداول هستند. با این حال، زمان پس از این فرایند ا، که به عنوان دوره نقاهت شناخته می شود، برای بهبودی بهینه و جلوگیری از بروز خطر عوارض حیاتی است. بخشی از این امر شامل پیروی از برخی توصیه های غذایی از جمله پرهیز از محصولات لبنی است.

آیا آسیب عصبی ناشی از ایمپلنت دندان قابل ترمیم است؟

/
در اصطلاح پزشکی، آسیب عصب دندان آسیبی است که در اعصاب سه قلو در حفره دهان طی یک فرایند دندانپزشکی تهاجمی مانند کشیدن دندان، درمان ریشه و کاشت دندان، در میان سایر روش های دندانپزشکی رخ می دهد. آسیب عصبی یک خطر بزرگ مرتبط با فرایندهای کاشت ایمپلنت دندان است که در برخی موارد منجر به بروز ناراحتی، بی حسی یا حتی درد شدید می شود. یک سؤال رایج مردم این است: "آیا آسیب عصبی ناشی از ایمپلنت دندان قابل ترمیم است؟"

مقالات جراحی دندان عقل

نمونه درمانی جراحی دندان عقل

0/5 (0 نظر)
مشاوره رایگان دندانپزشکی
نیاز به مشاوره دندانپزشکی دارید؟
سوال خود را با ما مطرح کنید
در اولین فرصت پاسخگوی شما خواهیم بود