دندانپزشکی اطفال

انجام امور عصب کشی و ترمیم دندان کودکان

دندانپزشکی اطفال شاخه‌ای تخصصی از دندانپزشکی است که در آن صرفا به درمان مشکلات دندانی کودکان پرداخته می‌شود. این شاخه از دندانپزشکی، مراقبتهای درمانی و پیشگیرانۀ اولیه و جامع دهان و دندان را برای نوزادان و کودکان تا دوران نوجوانی آنها فراهم می‌آورد. دندانپزشک اطفال علاوه بر تخصص در درمان مشکلات دهان و دندان، از نظر چگونگی رفتار و برخورد با اطفال نیز مهارت دارد. از سوی دیگر مهمترین مقوله در این شاخه بحث پیشگیری و سپس بحث درمان مشکلات می‌باشد.

کاشت ایمپلنت های دندان در بیماران مبتلا به هپاتیت C

/
در عمل روزانه ما با بیمارانی مواجه می شویم که به دلیل ابتلای آنها بیماری های سیستمیک زمینه ای، استفاده از ایمپلنت های دندانی در آنها منع مصرف دارد. عفونت هپاتیت C یکی از این شرایط شایع است. تا به امروز، مدیریت این عارضه در رابطه با توانبخشی از طریق ایمپلنت های دندانی بحث برانگیز باقی مانده است. توجه شده است که بهبود در طراحی و درمان سطحی ایمپلنت های دندانی، که برای تکیه گاه قرار گرفتن پروتز قطعی استفاده می شود، متعاقباً امکان استفاده از آنها را حتی در بیماران مسن مبتلا به هپاتیت C بهبود بخشیده است.

علت گلو درد هنگام قورت دادن بعد از کشیدن دندان

/
تجربه گلو درد یا ناراحتی هنگام بلع بعد از کشیدن دندان غیر معمول نیست. چندین علت بالقوه برای گلو درد پس از جراحی دندان در دهان وجود دارد. درک دلایل احتمالی و یافتن تسکین می تواند به مدیریت بهبودی کمک کند.

آیا ایمپلنت دندان می تواند باعث بوی بد دهان شود؟

/
ایمپلنت های دندانی احتمالاً باعث ایجاد هیچ مشکلی در دهان شما نخواهند شد مگر اینکه اجازه دهید عفونت ایجاد شود. ایمپلنت های دندانی عفونی بی شک باعث بوی بد دهان و سایر عوارض خواهند شد.اگر می خواهید از بوی نامطبوع دهان و سایر خطرات دور بمانید، در اینجا نکاتی برای تشخیص، درمان و مراقبت از ایمپلنت دندانی عفونی آورده شده اند.

مقالات دندانپزشکی اطفال

نمونه درمانی دندانپزشکی اطفال

0/5 (0 نظر)