ایمپلنت

ایمپلنت تکی، چندتایی و تمام فک

پروتز و ایمپلنت های دندانی، دندانهای مصنوعی می‌باشند که با از دست رفتن دندان یا شکست درمان با پر کردن و نیز در اختلال در عملکرد دندانها در جویدن صحیح، یا ادای صحیح اصوات، و یا زیبایی فرد به کار برده می‌شوند. از سوی دیگر فقدان یک دندان در جای خود می‌تواند به تدریج روی نحوۀ قرارگیری دیگر دندانها و رشد آنها تاثیرگذار باشد. پروتز ثابت به پروتزی اطلاق می‌گردد که روی دندان یا دندانهای پایه چسب خورده و ثابت می‌گردد. پروتز ثابت شامل روکش، بریج (پل) و غیره می‌باشد. روکش بر روی یک دندان تراش خورده سوار می‌شود، بریج نیز بر روی دندانهای پایۀ کناری قرار می‌گیرد و شامل دندانهای جایگزین شده نیز می‌باشد. پروتز متحرک شامل چندین دندان جایگزین متصل به یک پایۀ پلاستیک به رنگ لثه است که توسط یک اسکلت فلزی به هم وصل شده‌اند و با گیره‌های فلزی به دندانهای طبیعی متصل می‌شوند.

عادت مکیدن انگشت چه مشکلاتی برای دندانها ایجاد میکند؟

/
در کودکان نوزادان و خردسالان مکیدن انگشت امری طبیعی بوده و جای نگرانی نیست. بیشتر کودکان در حالت طبیعی هنگامی که بزرگ می‌شوند بین دو تا چهار سالگی، عادت مکیدن انگشت را کنار می‌گذارند. اما برخی از کودکان ممکن است تا حدود پنج یا شش‌ سالگی به مکیدن انگشت ادامه دهند. مکیدن انگشت در این سن می‌تواند مشکلات زیادی برای دندان‌ها و همچنین سلامت عمومی کودک ایجاد نماید.

نهفتگی دندان عقل چیست؟

/
دندان عقل سومین دندانهای آسیاب بزرگ است که در انتهای دهان جای دارد. دندانهای آسیاب سطح جونده بزرگی دارند و وظیفه آنها آسیاب کردن و له کردن غذاست. دندان عقل در اوایل دهه 20 زندگی هر فرد از لثه بیرون میزند. از آنجایی ‌که دندان عقل آخرین دندانی است که بیرون میزند، در بسیاری از موارد فضای کافی برای بیرون زدن آن وجود ندارد . به همین علت دندان عقل معمولاً نمی‌تواند کامل از لثه بیرن بزند. به این وضعیت نهفتگی دندان گفته می‌شود. در صورتی که تنها بخشی از دندان بیرون بزند به آن نیمه نهفته و در صورتی که هیچ بخشی از دندان‌ بیرون نزد به آن نهفته گفته می‌شود.

چرا دندان اضافی در می آوریم؟

/
تخمین زده می‌شود حدود دو درصد از کودکان سفید پوست دندان اضافه دارند و ای…

مقالات پروتز و ایمپلنت

نمونه درمانی پروتز و ایمپلنت

1/5 (2 نظر)