ایمپلنت

ایمپلنت تکی، چندتایی و تمام فک

پروتز و ایمپلنت های دندانی، دندانهای مصنوعی می‌باشند که با از دست رفتن دندان یا شکست درمان با پر کردن و نیز در اختلال در عملکرد دندانها در جویدن صحیح، یا ادای صحیح اصوات، و یا زیبایی فرد به کار برده می‌شوند. از سوی دیگر فقدان یک دندان در جای خود می‌تواند به تدریج روی نحوۀ قرارگیری دیگر دندانها و رشد آنها تاثیرگذار باشد. پروتز ثابت به پروتزی اطلاق می‌گردد که روی دندان یا دندانهای پایه چسب خورده و ثابت می‌گردد. پروتز ثابت شامل روکش، بریج (پل) و غیره می‌باشد. روکش بر روی یک دندان تراش خورده سوار می‌شود، بریج نیز بر روی دندانهای پایۀ کناری قرار می‌گیرد و شامل دندانهای جایگزین شده نیز می‌باشد. پروتز متحرک شامل چندین دندان جایگزین متصل به یک پایۀ پلاستیک به رنگ لثه است که توسط یک اسکلت فلزی به هم وصل شده‌اند و با گیره‌های فلزی به دندانهای طبیعی متصل می‌شوند.

با دندان دائم لق چه کار باید کرد؟

/
لق شدن دندان در دوران کودکی می تواند هیجان انگیز باشد، اما در بزرگسالی وحشتناک است. لق شدن دندان در بزرگسالی به این معناست که مشکل اساسی برای دندان بوجود آمده است. علل بروز این مشکل ممکن است از صدمه و آسیب به دهان و دندان ها گرفته تا هورمون ها و بیماری لثه باشند.

آناتومی و بیماری های زبان

/
زبان عضوی ماهیچه ای درون دهان است. زبان پوشیده از بافت مرطوب و صورتی رنگی به نام غشاء مخاطی است. برآمدگی های غده مانند ریزی به نام پاپی (papillae برجستگی مخروطی کوچک)، بافتی زبر برای زبان ایجاد کرده اند. هزاران جوانه ی چشایی سطح پاپی را پوشانده اند. جوانه های چشایی مجموعه ای از سلول های عصب- مانند و متصل به اعصابی هستند که به مغز می رسند.

بخیه در دندانپزشکی

/
پس از کشیدن دندان ممکن است دندانپزشک لازم بداند روی بافت لثه را بخیه بزند. به عنوان مثال، در صورتی که طی فرایند کشیدن دندان یک فلپ (توده ای از بافت که بخشی از آن جدا شده و قسمتی از آن متصل باقی مانده است) یا یک لایه از بافت لثه بلند شود، نیاز است با استفاده از بخیه در جای خود ثابت شود.

مقالات پروتز و ایمپلنت

نمونه درمانی پروتز و ایمپلنت

1/5 (2 نظر)