دندان عقل

جراحی دندان عقل نهفته و مشکل ساز

با بالا رفتن سن به تدریج دندان عقل رشد می‌کند که طی طول عمر تغییراتی در دهان ایجاد می‌نماید. رشد صحیح آن می‌تواند در جویدن صحیح کمک کننده باشد. البته هنگام رشد آن وجود اندکی درد طبیعی است اما درد شدید نیازمند مراجعه به پزشک می‌باشد. فضای اندک برای رشد دندانهای عقل می‌تواند منجر به قرارگیری آن در محل نادرست و یا گیر کردن آن زیرلثه شود. مشکلات دیگر از قبیل درد، عفونت، کیست، تومور، آسیب به دندانهای کناری، بیماریهای لثه، و پوسیدگی دندان نیز ممکن است بوجود بیایند. رفع برخی از این مشکلات مستلزم کشیدن دندانهای عقل و در برخی موارد نیازمند بررسی دقیق دندانپزشک به صورت دوره‌ای می‌باشد.

با دندان دائم لق چه کار باید کرد؟

/
لق شدن دندان در دوران کودکی می تواند هیجان انگیز باشد، اما در بزرگسالی وحشتناک است. لق شدن دندان در بزرگسالی به این معناست که مشکل اساسی برای دندان بوجود آمده است. علل بروز این مشکل ممکن است از صدمه و آسیب به دهان و دندان ها گرفته تا هورمون ها و بیماری لثه باشند.

آناتومی و بیماری های زبان

/
زبان عضوی ماهیچه ای درون دهان است. زبان پوشیده از بافت مرطوب و صورتی رنگی به نام غشاء مخاطی است. برآمدگی های غده مانند ریزی به نام پاپی (papillae برجستگی مخروطی کوچک)، بافتی زبر برای زبان ایجاد کرده اند. هزاران جوانه ی چشایی سطح پاپی را پوشانده اند. جوانه های چشایی مجموعه ای از سلول های عصب- مانند و متصل به اعصابی هستند که به مغز می رسند.

بخیه در دندانپزشکی

/
پس از کشیدن دندان ممکن است دندانپزشک لازم بداند روی بافت لثه را بخیه بزند. به عنوان مثال، در صورتی که طی فرایند کشیدن دندان یک فلپ (توده ای از بافت که بخشی از آن جدا شده و قسمتی از آن متصل باقی مانده است) یا یک لایه از بافت لثه بلند شود، نیاز است با استفاده از بخیه در جای خود ثابت شود.

مقالات جراحی دندان عقل

نمونه درمانی جراحی دندان عقل

0/5 (0 نظر)